RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У киян є очевидний плюс: експерти зробили прогнози на матч "Динамо" - "Брюгге" в Лізі Європи

Відомі футбольні експерти зробили прогнози на результат першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи між київським "Динамо" і бельгійським "Брюгге". Онлайн трансляція Динамо - Брюгге буде доступна на "Апострофі".

Експерти сходяться на думці, що киянам повинні допомогти проблеми "Брюгге", який позбувся головного тренера та кількох гравців через спалах коронавірусу в команді.

Головний редактор FootballHub Олександр Золотогорський впевнений, що "Динамо" доб'ється перемоги в домашньому матчі.

"Коронавірус у "Брюгге". Не буде тренерського штабу, не приїхали Ванакен і Ланг. Це величезна проблема для бельгійців. Якщо не зараз вигравати, то коли? Звичайно, "Динамо" має скористатися такою ситуацією. Мій прогноз – чиста перемога "Динамо", - наводить слова Золотогорський "Рейтинг букмекерів".

Колишній півзахисник збірної України Олег Шелаєв висловив думку, що кияни доб'ються перемоги, але тільки з різницею в один м'яч.

"Очікую побачити цікаву гру в цьому протистоянні і що "Динамо" пройде далі за результатами двох матчів. Важко повірити в те, що все вирішиться в першій грі. Сподіваюся, вона буде цікава для глядачів і уболівальників, які будуть на стадіоні. Це вже добре. "Брюгге" буде не дуже комфортно грати - без головного тренера та кількох основних гравців. Цим потрібно скористатися. Фаворитом матчу є "Динамо". Думаю, буде мінімальна перемога "біло-синіх" - 1:0 або 2:1 ", - цитує Шелаєва 1927.kiev.ua.

Коментатор Роберто Моралес також ставить на перемогу українського клубу.

"Спалах коронавирусу у бельгійців - це очевидний плюс для киян. Втрата головного тренера точно вдарить по супернику "Динамо". Ситуація досить чітко вимальовує психологічну перевагу для господарів. Тому я вірю в прагматичну перемогу господарів. Ставка саме на неї", - сказав Моралес "Рейтингу букмекерів".

Коментатор Ігор Циганик висловив думку, що на киян чекає складний матч, але український клуб зуміє домогтися перемоги з мінімальним рахунком.

"Дуже-дуже важка буде гра, тому що ми розуміємо, в яких погодних умовах буде відбуватися матч. Бельгійці приїдуть в Києві, щоб відбитися, розуміючи, що можуть отримати необхідний результат у себе вдома. Ризикну припустити, що буде мінімальна перемога "Динамо", - цитує Циганика "Рейтинг букмекерів".

Раніше повідомлялося, що стало відомо, де купити квитки на матч Динамо - Брюгге.