RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Динамо" дивом вийшло в 1/8 фіналу Ліги Європи

У матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи київське "Динамо" на виїзді переграло бельгійський "Брюгге" з рахунком 1:0 і вийшло до наступної стадії турніру.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Брюгге" - "Динамо".

Матч складався для киян вкрай непросто, українці довгий час не могли знайти дорогу до воріт суперника. "Брюгге" в першому таймі мав два моменти, щоб забити гол, але Дост свої шанси не використав. На початку другого тайму знову небезпечно бив Дост, але Бущан зловив м'яч. В середині тайму голкіпер киян по-справжньому врятував команду після виходу сам на сам Баджі. Перелом у гру вніс Шапаренко, який тільки-но вийшовши на поле відразу потривожив голкіпера господарів небезпечним дальнім ударом. Вирішальний епізод стався на 83-й хвилині. Родрігес класно закинув м'яч у штрафний, Циганков скинув м'яч Буяльському і Віталій ударом з близької відстані розстріляв ворота. У компенсований час динамівці могли забити другий гол, але удар Шапаренко з нижнього кута в стрибку витягнув Міньоле.

ДИНАМО - БРЮГГЕ: ВІДЕО ГОЛУ

"Брюгге" Бельгія - "Динамо" Україна - 0:1 (0:0) - перший матч - 1:1

Гол: Буяльський (83)

"Брюгге": Міньоле, Соболь (де Кейпер, 84), Мата, Мехеле, Дірар (Окереке, 84), Баланта, Вормер, Рикка, ван ден Кейбус (ван дер Бремпт, 46), Коссуну, Дост (Баджо, 58) .

"Динамо": Бущан, Миколенко, Кендзьора (Караваєв, 77), Забарний, Сирота, Буяльський (Андрієвський, 86), Сидорчук, Циганков, Шепелев (Шапаренко, 68), Родрігеш, Бесєдін.

Попередження: ван ден Кейбус (19), Бесєдін (49).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм