RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Шахтар - Маккабі - 1:0 Хроніка матчу, відео голу

У матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" обіграв ізраїльський "Маккабі" з рахунком 1:0 і вийшов до наступного раунду турніру. Поєдинок відбувся в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський". У першому матчі "Шахтар" переміг "Маккабі" з рахунком 2:0.

ЛІГА ЄВРОПИ

1/16 фіналу. Матч-відповідь

ШАХТАР Донецьк, Україна - МАККАБІ Тель-Авів, Ізраїль - 1:0 (0:0)

Гол: Мораес (68, з пенальті)

"Шахтар": Трубін, Вітао (Корнієнко, 78), Матвієнко, Кривцов, Додо, Тайсон (Коноплянка, 78), Алан Патрік, Соломон (Тете, 46), Майкон, Марлос (Маркос Антоніо, 46), Мораес (Фернандо Педро , 78).

"Маккабі": Тененбаум, Саборіт, Жералдеш, Ернандес, Тібі, Голаса (Рікан, 77), Глазер, Бен Хаїм (Герреро, 68), Перець, Хозез (Бітон, 77), Пешич (Блекмен, 68).

Попередження: Вітао (33).

1:0 - Мораес (68)

ШАХТАР - МАККАБІ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

"Шахтар" висловив підтримку "Динамо" перед матчем 1/16 фіналу Ліги Європи з "Брюгге". "Бажаємо "Динамо" перемоги в матчі з "Брюгге", - йдеться в офіційному Twitter "гірників". Динамівці не залишилися в боргу і також підтримали "Шахтар": "Спасибі. Буде чудово, якщо дві українські команди продовжать виступи в єврокубках".

"Шанси завжди 50 на 50. Якщо не думати позитивно, то немає сенсу летіти на цей матч. Гра повинна приносити задоволення, це гра, коли ви наважуєтеся показувати футбол, в такому випадку у вас будуть можливості. У нашої команди були можливості в першому матчі , але ми їх не використали", - сказав головний тренер "Маккабі" Патрік ван Леувен.

Відеоогляд першого матчу "Маккабі" - "Шахтар".