RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Просто свій світ: екс-футболіст розповів, що бачив в резиденції Кадирова

Колишній футболіст збірної Білорусі Сергій Омельянчук розповів, як кілька років тому він побував в резиденції глави Чечні Рамзана Кадирова, який є почесним президентом грозненського клубу "Ахмат".

Про це Омельянчук розповів в інтерв'ю "Матч ТВ".

"Запам'ятався приїзд в резиденцію до Рамзана Кадирова. Прямо зі стадіону поїхали до нього за місто на вечерю. Музика, артисти виступали - і місцеві, і російські зірки. П'єр Нарцис був, група "Тутсі", Сергій Звєрєв. Такий невеликий емоційний подарунок команді. Коли перший раз туди потрапляєш, вражає. Як все налагоджено, охорона, масштаби. Там дуже багато різних тварин, стайня, різновиди собак, ведмідь. Можна сказати, такий зоопарк. Велике озеро з качками. Просто свій світ - дуже красиво, звичайно", - сказав Омельянчук.

44-річний Кадиров є президентом Чеченської Республіки з 2007 року. Щорічно Чечня отримує десятки мільярдів рублів у вигляді дотацій з державного бюджету Росії. За деякими даними, чимала частина з цих сум потрапляє особисто до Кадирова, який створив в республіці власну збройну армію (за різними оцінками, зараз під його контролем знаходиться від 20 до 80 тисяч бійців). У 2015 році в центрі Москви люди близькі Кадирову розстріляли опозиціонера Бориса Нємцова.

Раніше повідомлялося, що Кадиров викликав невдоволення Кремля.