RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Динамо" в божевільній серії пенальті перемогло команду з села в Кубку України: відеоогляд

У матчі 1/4 фіналу Кубка України київське "Динамо" в серії пенальті перемогло "Колос" з села Ковалівка і вийшло до півфіналу. Поєдинок відбувся в Києві на стадіоні "Олімпійський".

Матч проходив за переваги киян, які створили чимало небезпечних моментів. "Колос" відповідав гострими контратаками. Втім, забити гол командам не вдалося ні в основний, ні в додатковий час.

У серії пенальті перші шість ударів команди виконали без промаху. Сьомим бив Ледньов, який пробив повз ворота. У наступній спробі "Колос" міг вийти вперед, але Бойко відбив удар Задої. Після цього блиснув Волинець, який впорався з ударом Караваєва. "Колос" міг здобути перемогу, але Гавриш просто бездарно пробив по центру і Бойко легко впорався з ударом. Перервав серію незабитих пенальті Андрієвський, а удар Ільїна прийшовся вище воріт. На цьому серія завершилася з рахунком 4:3 на користь "Динамо".

ДИНАМО Київ - КОЛОС Ковалівка - 0:0, по пенальті - 4:3

Динамо: Бойко, Караваєв, Сирота, Забарний, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Циганков (Родрігес, 25), Буяльський, де Пена (Ледньов, 67), Бесєдін.

Колос: Волинець, Золотов, Гавриш, Петров, Чорноморець, Богданов, Задоя, Данфі (Ільїн, 74), Д. Костишин, Антюх, Лисенко.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Динамо" дізналося суперника в 1/8 фіналу Ліги Європи.