RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Сенсація в Кубку України: "Шахтар" вилетів від команди Першої ліги, відеоогляд

У матчі 1/4 фіналу Кубка України "Шахтар" сенсаційно програв клубу Першої ліги "Агробізнесу". Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

"Шахтар" мав велику територіальну перевагу, але гравці "Агробізнесу" грамотно оборонялися. На початку другого тайму чудовий шанс відкрити рахунок мав Алан Патрік, але бразилець не реалізував пенальті. Через кілька хвилин Петров вискочив сам на сам і відправив м'яч у ворота, але арбітр відмінив гол, зафіксувавши офсайд. Втім, ситуація повторилася на початку додаткового часу. Тепер уже Семенець вийшов сам на сам і технічно переграв П'ятова. Цього разу все було за правилами і гол був зарахований. "Шахтар" кинувся відіграватися, але блискуче грав голкіпер клубу з Волочиська. "Гірників" також підвів Хочолава, який був вилучений за дві жовті картки.

КУБОК УКРАЇНИ

1/4 фіналу

АГРОБІЗНЕС Волочиськ - ШАХТАР Донецьк - 1:0 (0:0, 0:0)

Гол: Семенець (96)

"Агробізнес": Мозіль, Шаповал, Курило, Думанюк, Романюк (Когут, 64), Черненко (Бойчук, 81), Юхимович, Дідик, Когут (Немтінов, 94), Семенюк (Груша, 64), Петров (Семенець, 81).

"Шахтар": П'ятов, Корнієнко, Кривцов, Хочолава, Болбат, Соломон (Тайсон, 91), Фернандо Педро (Дентіньо, 72), Маркос Антоніо (Майкон, 64), Судаков, Коноплянка (Тете, 64), Алан Патрік.

Попередження: Черненко (24), Судаков (35), Мозіль (51), Шаповал (67), Хочолава (90+1).

Вилучення: Хочолава (109).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ