RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Барселона" у фантастичному матчі завоювала путівку в фінал Кубка короля: відеоогляд

У матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка Іспанії "Барселона" розгромила "Севілью" з рахунком 3:0 і завоювала путівку в фінал.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Барселона" - "Севілья".

Каталонці відкрили рахунок на початку матчу. Дембеле наніс несподіваний удар з-за меж штрафного, м'яч влетів у верхній кут, а Вацлік навіть не ворухнувся. "Барселона" продовжила тиснути і через деякий час захисник вибив м'яч з порожніх воріт після удару Мессі. В середині другого тайму чудовий шанс забити мав Альба, але м'яч після його удару "ножицями" влучив у поперечину. Через кілька хвилин одна з рідкісних атак "Севільї" завершилася фолом Мінгеси в своєму штрафному на Окампосі. Потерпілий вирішив сам виконати пенальті, але не зміг переграти тер Штегена. Час матчу закінчувався і здавалося, що гості доб'ються потрібно результату. Але в кінцівці зустрічі спочатку Фернандо отримав другу жовту картку і був видалений, а потім Піке прийшов в атаку і ударом головою перевів матч в овертайм. На початку додаткового часу Брайтвайт забив третій гол і "Барселона" в більшості довела матч до перемоги з потрібним рахунком.

"Барселона" - "Севілья" - 3:0 (1:0, 1:0) - перший матч - 0:2

Голи: Дембеле (12), Піке (90+4), Брайтвайт (95)

"Барселона": тер Штеген, Альба, Мінгеса (Фірпо, 78), Лангле, десть (Грізманн, 63), Педрі (Брайтвайт, 89), де Йонг, Дембеле (Трінкал, 89), Бускетс (Моріба, 78), Піке , Мессі.

"Севілья": Вацлік, Акунья (Карім Рекік, 54), Кунде, Дієго Карлос, Олівер Торрес (Окампос, 62), Алеіш Відаль (Навас, 54), Фернандо, Жордан (Мунір, 105), Сусо (Гомес, 79), де Йонг (Ракітіч, 54), Ен-Несірі.

Попередження: Фернандо (37), Мінгеса (67), Мессі (73), Жордан (100), Кунді (101), Ен-Несірі (103).

Вилучення: Фернандо (90+2).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ