RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

"Манчестер Юнайтед" перервав фантастичну переможну серію лідера чемпіонату Англії: відеоогляд

У матчі 27-го туру чемпіонату Англії "Манчестер Юнайтед" несподівано обіграв "Манчестер Сіті" з рахунком 2:0, перервавши серію суперника з 21 перемоги поспіль у всіх турнірах.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Манчестер Юнайтед".

Вже на 30-й секунді матчу гості заробили пенальті. Марсьяль увірвався в штрафний і його збив Жезус, який для чогось поліз в боротьбу, хоча навколо суперника було троє його одноклубників. Фернандеш з пенальті відкрив рахунок. Після цього "Манчестер Сіті" повністю захопив ініціативу, завдав більше 10 ударів по воротах, але забити так і не зміг. На початку другого тайму чудовий шанс мав Родрі, але м'яч після його удару з 17 метрів влучив у поперечину. В атаці у відповідь Шоу отримав пас від Решфорда і точно пробив у дальній кут. В середині тайму рахунок до крупного міг довести Марсьяль, але його удар з 10 метрів прийшовся у воротаря. У кінцівці "Манчестер Сіті" цілком міг піти від поразки, але Стерлінг не використав кілька забійних моментів.

"Манчестер Сіті" з 65 очками продовжує впевнено лідирувати в турнірній таблиці чемпіонату Англії. "Манчестер Юнайтед" відстає на 11 очок і посідає друге місце.

"Манчестер Сіті" - "Манчестер Юнайтед" - 0:2 (0:1)

Голи: Бруну Фернандеш (2, з пенальті), Шоу (50)

"Манчестер Сіті": Едерсон, Жоау Канселу (Вокер, 65), Стоунз, Рубен Діаш, Зінченко, Родрі, де Брюйне, Стерлінг, Гюндоган, Марез, Габріел Жезус (Фоден, 70).

"Манчестер Юнайтед": Гендерсон, Лінделеф, Шоу, Магуайр, Уан-Біссака, Фред, Бруну Фернандеш (Вільямс, 90), Мактоміні, Джеймс, Марсьяль (Матіч, 88), Решфорд (Грінвуд, 73).

Попередження: Магуайр (32), Шоу (58), Гендерсон (60).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ