RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Президент "Олімпіка" прокоментував свій гнівний спіч після матчу з "Шахтарем"

Президент донецького "Олімпіка" Владислав Гельзін розповів, чому він обматюкав арбітрів після закінчення матчу 17-го туру чемпіонату України з донецьким "Шахтарем" (0:1).

Слова функціонера наводить прес-служба клубу на офіційному сайті "Олімпіка".

"Повірте, я не є показним матюкальником, це дійсно не мій спосіб вираження думок. Але коли на моїх очах і в усіх сенсах - за мій же рахунок арбітри демонстративно знущаються над моєю командою, безумовно, будучи впевненими, що в черговий раз будь діяння зійде їм з рук, тут всякому терпінню одного разу настане межа. Я аж ніяк не пишаюся тими фразами, які були висловлені на камеру в минулу суботу, але я не маю наміру і відрікатися від суті викладеного: в український футбол повернулося системне беззаконня! Дозволю собі розчарувати г-на Лучі і його сіньорат: системність свавілля досягла межи, що загрожує самому існуванню футболу України, і не тільки професійного", - сказав Гельзін.

Нагадаємо, що Гельзін залишився незадоволений скасованим голом "Олімпіка". Скандальний епізод стався на 38-й хвилині. Після подачі з кутового м'яч залетів у ворота, але арбітр зафіксував положення "поза грою", хоча при подачі з кутового офсайд не фіксується.

Після матчу Глава суддівського корпусу УАФ Лучано Лучі заявив, що гол "Олімпіка" був скасований правильно, а на Гельзіна чекає жорстке покарання.

Раніше повідомлялося, що президент "Динамо" Ігор Суркіс голосно розкритикував роботу арбітрів в матчах української Прем'єр-ліги.