RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Порту" у фантастичній битві пройшов "Ювентус" в Лізі чемпіонів

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів туринський "Ювентус" обіграв португальський "Порту" з рахунком 3:2, але португальський клуб пройшов до чвертьфіналу, так як забив більше голів на виїзді за сумою двох зустрічей.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Ювентус" - "Порту".

Вже на третій хвилині рахунок міг відкрити Мората, але його удар головою з близької відстані парирував Маркезін. "Порту" відповів не менш небезпечним моментом. Таремі протягом декількох хвилин двічі бив в упор, але потрапив спочатку в голкіпера, а потім в поперечину. На 17-й хвилині Демірал сфолив у власному штрафному майданчику на Таремі і Олівейра з пенальті відкрив рахунок. Незабаром рівновагу міг відновити Мората, але іспанець з трьох метрів пробив у воротаря.

На початку другого тайму Роналду відкрився в штрафному і віддав пас на К'єзу, який з гострого кута пробив точно у верхній кут. Потім "Порту" підвів Таремі, який протягом пари хвилин отримав дві жовті картки і був вилучений. Через пару хвилин К'єза обіграв голкіпера і в боротьбі з Пепе бив у порожні ворота, але влучив у штангу. Втім, на 63-й хвилині К'єза виправився, точно пробивши головою у верхній кут. На 82-й хвилині К'єза міг стати героєм матчу, але не реалізував вихід сам на сам. Так як за сумою двох матчів рахунок виявився рівним, матч перейшов у додатковий час.

На 115-й хвилині Олівейра заробив штрафний біля воріт "Ювентуса" і сам же потужним ударом послав м'яч у нижній кут воріт. "Ювентус" не здався і через пару хвилин Рабьо ударом головою знову вивів вперед італійський клуб. У кінцівці "Ювентус" атакував всією командою, але забити такий потрібний гол так і не вдалося.

"Ювентус" другий рік поспіль вилетів на стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У минулому сезоні туринці поступилися "Ліону", причому також через правила "виїзного гола".

"Ювентус" Італія - "Порту" Португалія - 3:2 (0:1) - перший матч - 1:2

Голи: К'єза (49, 63), Рабьо (117) - Олівейра (19, з пенальті, 115)

"Ювентус": Щесни, Демірал, Бонуччі (де Лігт, 75), Алекс Сандро, Рабьо, Куадрадо, Ремзі (Маккенна, 75), Артур, К'єза, Роналду, Мората.

"Порту": Маркезін, Пепе, Санусі (Діас, 71), Мбемба, Манафа, Сержіу Олівейра, Урібе, Корона, Отава (Сарр, 62), Марега, Таремі.

Вилучення: Таремі (54)

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Овертайм