RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У команді Усика розповіли, у чому проблема з організацією бою проти непереможного британця

Олександр Красюк, промоутер українського боксера Олександра Усика, розповів, чому досі не оголошений бій проти британця Джо Джойса.

Про це Красюк розповів в інтерв'ю YouTube-каналі iFL TV.

"Бій Джошуа - Ф'юрі досі не оголошений, тому як ми може влаштувати поєдинок за тимчасовий титул чемпіона? Це можливо лише після того, як WBO надішле нам лист, що Джошуа не може захищати титул через участь в бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Ми не вели переговори з представниками Джойса, були лише розмови. Гонорари повинні розподілятися в частці - 93 на 7 на користь Усика. В WBO мінімумом є 80 на 20, тому ми звернулися до організації з цього приводу. Поки немає ясності в питанні по гонорарах, немає сенсу щось обговорювати. Я б вважав за найкраще відразу перейти до промоутерських торгів. Так зробили Теофімо Лопес і Джордж Камбосос. Вони вийшли на торги і на ринку дали їх реальну вартість.

Де пройде бій між Усиком і Джойсом? Не знаю, я навіть не впевнений, що бій відбудеться. У мене є відчуття, що бій Джошуа - Ф'юрі відбудеться не скоро. Так що Ентоні доведеться відмовитися від чемпіонського пояса або провести бій з Усиком", - сказав Красюк.

Раніше повідомлялося, що Джойс відповів Усіку на пропозицію провести бій на Марсі.