RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Динамо" програло "Вільярреалу" в першій битві в 1/8 фіналу Ліги Європи

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи київське "Динамо" програло іспанському "Вільярреалу" з рахунком 0:2. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Олімпійський".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Вільярреал".

Гості активно почали матч і могли забивати вже на третій хвилині, але Трігерос з близької відстані не влучив у ворота. Через кілька хвилин відмінний шанс мав Циганков, але українець з чотирьох метрів пробив головою вище воріт. В середині тайму Родрігес після розіграшу штрафного вискочив сам на сам, але не зміг переграти Рульї. На 30-й хвилині гості відкрили рахунок. Морено виконав простріл уздовж воріт і Торрес в падінні переправив м'яч у сітку.

На початку другого тайму "Вільярреал" збільшив розрив у рахунку завдяки голу Альбіоля, який добив м'яч у ворота після того, як Бущан відбив удар Морено. Через хвилину гості могли довести рахунок до великого, але Бущан врятував киян після виходу Морено сам на сам. Потім міг забити Трігерос, його перший удар з близької відстані відбив Бущан, а повторний удар іспанця з чотирьох метрів прийшовся вище воріт. В середині тайму Циганков ледь не забив потужним ударом зі штрафного, але м'яч пролетів поруч зі штангою.

ДИНАМО - ВІЛЬЯРРЕАЛ: ВІДЕО ГОЛІВ

Матч-відповідь відбудеться в Іспанії 18 березня.

"Динамо" Київ Україна - "Вільярреал" Іспанія - 0:2 (0:1)

Голи: Торрес (30), Рауль Альбіоль (52)

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Миколенко, Забарний, Сирота, Буяльський, Циганков, Шапаренко (Шепелєв, 68), Сидорчук (Андрієвський, 68), Родрігеш, Бесєдін.

"Вільярреал": Рульї, Фойт, Альбіоль, Пау Торрес (Фунес Морі, 46), Педраса, Парехо, Трігерос, Капу, Чуквуезе, Пако Алькасер (Бакка, 63), Жерар Морено.

Попередження: Сидорчук (9), Педраса (24), Капу (65).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм