RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Розгром в Римі: "Шахтар" програв "Ромі" в скандальному матчі Ліги Європи

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" програв римської "Роми" з рахунком 0:3. Зустріч відбулася в Римі на стадіоні "Олімпіко".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Рома" - "Шахтар".

Римляни відразу захопили ініціативу і на сьомій хвилині міг забивати Крістанте, але Трубін відбив м'яч з лінії воріт. В середині тайму гравці "Шахтаря" помилилися в центрі оборони, Пеллегріні вийшов сам на сам і переграв Трубіна. Через кілька хвилин рахунок мав зрівнювати Мораес, але форвард з кількох метрів пробив у воротаря. Після цього Трубін вибив м'яч на ногу Мхітаряну, який з 35 метрів пробивав по порожніх воротах, але м'яч приземлився на сітку зверху.

На початку другого тайму "Шахтар" активізувався. Хороший момент мав Тете, але його удар з лінії штрафного відбив Лопес. В середині тайму знову відмінний шанс мав Мораес, але як і в першому таймі з близької відстані не зміг переграти голкіпера. На 73-й хвилині Ель-Шаараві втік по флангу, змістився в центр, легко обіграв двох захисників і перекинув м'яч через Трубіна. Гравці "Шахтаря" вимагали скасувати гол, так як на початку гольовий атаки римляни сфолили на Ісмаїлі, але арбітр взяття воріт зарахував. Через кілька хвилин рахунок до крупного після навісу з кутового довів Манчіні.

РОМА - ШАХТАР: ВІДЕО ГОЛІВ

Матч-відповідь відбудеться в Києві 18 березня.

РОМА Італія - ШАХТАР Україна - 3:0 (1:0)

Голи: Пеллегріні (23), Ель-Шаараві (73), Манчіні (77)

"Рома": Лопес, Карсдорп, Манчіні, Кумбула, Спінаццола (Бруно Перес, 78), Мхітарян (Майораль, 35), Діавара (Рожер, 79), Пеллегріні (Карлес Перес, 78), Вільяр, Педро (Ель-Шаараві, 62), Крістанте.

"Шахтар": Трубін, Вітао, Додо, Матвієнко, Ісмаїлі, Алан Патрік (Судаков, 79), Тайсон (Соломон, 79), Майкон, Тете, Марлос, Мораес (Дентіньо, 75).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм