RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

27 вересня

Всі новини

Усику доведеться довго чекати: британські чемпіони світу підписали контракт на два супербої

Британські боксери Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі підписали контракт на проведення двох боїв за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі (понад 90,718 кг).

Про це повідомив промоутер Едді Хирн в інтерв'ю ESPN.

"Ми провели велику роботу в останні пару місяців. Всі сторони доклали чимало зусиль, щоб це сталося. Це буде найкрутіший бій і одна з найбільших спортивних подій у світі. Це буде епічний поєдинок", - сказав Хирн.

Очікується, що перший бій відбудеться в червні або липні, а реванш - в листопаді або грудні. За перший бій боксери отримають по 140 мільйонів доларів. У реванші частка переможця складе 60 відсотків.

32-річний Ф'юрі за свою кар'єру провів 31 бій і здобув 30 перемог при одній нічиїй. В даний час він є чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).

31-річний Джошуа бився 25 разів і досяг 24 перемог при одній поразці. Він володіє чемпіонськими титулами за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської федерації (IBF).

Нагадаємо, що офіційним претендентом на пояс WBO є українець Олександр Усик. Втім, в світлі домовленості між британцями, Усик не зможе отримати чемпіонський бій раніше 2022 року. Очікується, що найближчим часом українець повинен домовитися про проведення бою з британцем Джо Джойсом за титул тимчасового чемпіона світу.

Раніше повідомлялося, що Усик прокоментував свою появу в фільмі телеведучої Оксани Марченко.