RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Чотири торпеди від "жовтої субмарини": "Динамо" бездарно вилетіло з Ліги Європи

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи київське "Динамо" повторно програло іспанському "Вільярреалу" з рахунком 0:2 і вилетіло з єврокубків.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Вільярреал" - "Динамо".

Господарі захопили ініціативу з перших хвилин і вже в перші 10 хвилин хороші моменти упустили Морено і Бакка. Рахунок був відкритий на 13-й хвилині - Морено точно пробив головою після навісу з флангу. На 36-й хвилині Морено отримав пас в штрафному і з близької відстані легко переграв Бущана. Єдиний небезпечний момент "Динамо" трапився на 52-й хвилині через рикошету від ноги Альбіоля, але Асенхо зреагував і зловив м'яч. Другий тайм перетворився на формальність. Господарі знехотя атакували, а динамівці в принципі не могли організувати атаку.

ВІЛЬЯРРЕАЛ - ДИНАМО: ВІДЕО ГОЛІВ

За сумою двох зустрічей кияни програли "жовтій субмарині" з рахунком 0:4.

"Вільярреал" Іспанія - "Динамо" Україна - 2:0 (2:0) - перший матч - 2:0

Голи: Морено (13, 36)

"Вільярреал": Асенхо, Фунес Морі, Альбіоль, Фойт (Перес, 63), Педраса, Парехо, Трігерос (Коста, 79), Капу, Чуквуезе (Алекс Баена, 71), Бакка (Піно, 63), Жерар Морено ( раба, 79).

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Миколенко, Сирота, Забарний, Андрієвський (Шепелєв, 65), Циганков (Супряга, 46), де Пена, Буяльський, Родрігеш (Ледньов, 65), Сидорчук.

Попередження: Трігерос (17), Пареха (43).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм