RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Шахтар" завершив євросезон поразкою від "вовків" в Києві

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" програв італійській "Ромі" з рахунком 1:2 і завершив виступи в єврокубках.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Рома".

Вже на самому початку зустрічі рахунок міг відкрити Майораль, але іспанець з вигідної ситуації пробив вище воріт. Незабаром хороший шанс мав Патрік, але його удар з меж штрафного виявився неточним. На 34-й хвилині небезпечно головою пробивав Мораес, але йому також не вистачило точності. На початку другого тайму гості відкрили рахунок. Карсдорп увірвався в штрафний і прострілив уздовж воріт на Педро, Кривцов в падінні перехопив передачу, але м'яч відскочив до Майораля, який головою переправив його в сітку. Через кілька хвилин зобов'язаний був забивати Педро, але іспанець з 10 метрів не влучив у ворота. Потім Трубін відбив ударів в упор від Майораля. На 59-й хвилині "гірникам" вдалося відновити рівновагу. Після навісу з флангу Патрік головою скинув на Мораеса, який в падінні переправив м'яч у ворота. Втім, незабаром гості знову опинилися попереду. На 72-й хвилині Майораль з передачі Карлеса Переса вразив ворота "Шахтаря" ударом з близької відстані. На 82-й хвилині шанс зрівняти рахунок мав Марлос, але його удар з 17 метрів в стрибку відбив Лопес.

ШАХТАР - РОМА: ВІДЕО ГОЛІВ

ШАХТАР Україна - РОМА Італія - 1:2 (0:0) - перший матч - 0:3

Голи: Мораес (59) - Майораль (48, 72)

"Шахтар": Трубін, Додо (Болбат, 82), Вітао, Матвієнко, Кривцов, Алан Патрік (Коноплянка, 60), Майкон, Тете (Марлос, 60), Маркос Антоніо, Соломон (Судаков, 77), Мораес (Дентіньо, 76).

"Рома": Лопес, Спінаццола (Калафьорі, 58), Кумбула, Рожер (Манчіні, 46), Карсдорп (Бруно Перес, 58), Вільяр, Крістанте, Педро (Ель-Шаараві, 75), Діавара (Пеллегріні, 59), Карлес Перес, Майораль.

Попередження: Рожер (25), Маркос Антоніо (38), Алан Патрік (55), Карсдорп (57).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм