RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Шахтар" сенсаційно програв найгіршій команді чемпіонату України: відеоогляд

У матчі 19-го туру чемпіонату України донецький "Шахтар" зазнав поразки від "Львова", який посідав останнє місце в турнірній таблиці, з рахунком 2:3. Зустріч відбулася в Харкові на стадіоні "Металіст".

В середині першого тайму рахунок відкрив Альваро Вієйра, але незабаром рівновагу відновив Манор Соломон. На початку другого тайму львів'ян вивів вперед Назарій Нич, але незабаром рахунок зрівняв Соломон, який оформив дубль. Перемогу "Львову" приніс Рожеріо Шина, який реалізував пенальті на 73-й хвилині.

Через перемогу "Динамо" в паралельному матчі відставання "Шахтаря" від киян збільшилася до семи очок. "Львів" завдяки перемозі пішов з останнього місця і піднявся на 12-ту позицію.

Наступний матч "Шахтар" проведе 4 квітня проти "Ворскли".

"Львів" - "Шахтар" - 3:2 (1:1)

Голи: Альваро (24), Нич (48), Шина (73, з пенальті) - Соломон (30, 56)

"Львів": Костик, Рожеріо Шина (Семенів, 77), Якимець, Махмутович, Чірьяк, Романчук, Брикнер (Довгий, 64), Грисьо (Бусько, 77), Альваро (Рафаел Сабіно, 64), Нич, Ньярко.

"Шахтар": Трубін, Вітао (Коноплянка, 77), Кривцов, Додо, Матвієнко, Тете (Дентіньо, 71), Маркос Антоніо (Алан Патрік, 46), Майкон, Соломон, Марлос, Мораес.

Попередження: Рожеріо Шина (7), Брикнер (16), Мораес (32), Чірьяк (33), Алан Патрік (65), Трубін (72).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Раніше повідомлялося, що в матчі 18-го туру чемпіонату України "Шахтар" розгромив "Десну".