RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Американському чемпіону світу з боксу загрожує тривалий тюремний термін: з ним дуже хотів битися Ломаченко

Американському боксерові Джервонте Девісу загрожує тюремне ув'язнення терміном до семи років за вчинення ДТП, в якій постраждали кілька людей.

Про це повідомляє Boxing Scene.

Інцидент стався 5 листопада 2020 року. Девіс на своєму автомобілі проїхав на червоне світло і зіткнувся з іншою машиною. Після цього боксер втік з місця аварії, в якій постраждали чотири людини. Постраждалим надали медичну допомогу в найближчому шпиталі. Вчинок Девіса має обтяжуючі наслідки, так як його права були прострочені і відкликані, так що він взагалі не мав права сідати за кермо.

В даний час Девіса звинуватили за 14 пунктами порушення закону. Справу передано до суду, але дата слухання поки не визначена. Крім того, боксер проходить обвинуваченим у справі про домашнє насильство.

26-річний Девіс на прізвисько "Танк" є суперчемпіоном світу в другій напівлегкій вазі (до 59 кг) і регулярним чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг). Обидва титулу американець має за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA). Раніше український боксер Василь Ломаченко назвав Джервонту одним зі своїх найбільш бажаних суперників. Українець збирався битися з "Танком" після бою з американцем Теофімо Лопесом. Втім, через поразку від Лопеса плани Ломаченко про бій з Девісом відклалися на невизначений термін.