RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Пуккі, а не перемога: Україна втрачає важливі очки у відборі на ЧС-2022

У матчі 2-го туру відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року збірна України зіграла внічию з командою Фінляндії з рахунком 1:1.

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Україна - Фінляндія.

Початок зустрічі несподівано залишилося за фінами, які створили кілька досить небезпечних моментів. В середини тайму перевага перейшла до збірної України і на 22-й хвилині хороший шанс упустив Зубков, який пробив повз ворота з меж штрафного. У кінцівці тайму українці притиснули суперника до воріт, але ударам не вистачало точності.

Другий тайм виявився ще більш наполегливим. Довгий час команди практично не створювали моментів і м'яч переважно знаходився в центрі поля. На 80-й хвилині Караваєв прострілив з флангу і Мораес з близької відстані вразив ворота. Гол негативно вплинув на українських футболістів, які чомусь кинули грати. Протягом декількох хвилин фіни створили кілька небезпечних моментів і одного разу потрапили в штангу. У кінцівці зустрічі Миколенко втратив м'яч у власному штрафному і руками завалив Пуккі. Червона картка і пенальті, який реалізував Пуккі.

УКРАЇНА - ФІНЛЯНДІЯ: ВІДЕО ГОЛІВ

Після двох турів Україна, набравши два очки, посідає третє місце в турнірній таблиці групи D і відстає від лідируючої Франції на два очки.

Наступний матч збірна України проведе 31 березня на своєму полі з Казахстаном.

Україна - Фінляндія - 1:1 (0:0)

Голи: Мораес (80) - Пуккі (89, з пенальті)

Україна: Бущан, Соболь, Матвієнко, Миколенко, Зінченко, Зубков (Марлос, 58), Макаренко (Коваленко, 78), Караваєв, Малиновський, Забарний, Яремчук (Мораес, 67).

Фінляндія: Йорон, Араюурі, Тойвіо, О`Шонессі, Райтала (Хямяляйнен, 76), Кауко (Йоел Пог'янпало, 68), Камара, Лод, Шюллер (Тейлор, 76), Гранлунд (Алхо, 17), Пуккі.

Попередження: Матвієнко (56), Соболь (81), Камара (87), Бущан (87).

Вилучення: Миколенко (88).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм