RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Грузино-бразильське танго: фанати висміяли російських футболістів за епізод в матчі відбору чемпіонату світу, відео

У матчі 3-го туру відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року збірна Росії на виїзді програла команді Словаччини з рахунком 1:2. Зустріч відбулася в Трнаві на "Міському стадіоні".

Бурхливу реакцію користувачів мережі викликав перший гол у ворота росіян, який забив Шкріньяр. Під час подачі з кутового захисники збірної Росії Георгій Джикия і Маріо Фернандес чомусь тримали один одного замість того, щоб грати по м'ячу. Фанати назвали дану дію грузино-бразильським танго, так як у Джикії є грузинське коріння, а Фернандес є натуралізованим бразильцем.


В середині другого тайму Фернандес виправився, зрівнявши рахунок, але незабаром переможний гол словаків забив Мак, який раніше грав в Росії.

Росія в результаті поразки втратила перше місце в групі Н і опустилася на другу позицію, маючи в активі шість очок. Словаччина з п'ятьма очками піднялася на третє місце.

Словаччина - Росія - 2:1 (1:0)

Голи: Шкріньяр (38), Мак (74) - Фернандес (71)

Словаччина: Куцьяк, Пекарік (Паушек, 90), Губочан, Шкріньяр, Косцелнік, Громада (Грошовскі, 61), Куцка, Мак (Дюриш, 76), Дуда, Шатка, Шранц (Стрілець, 90).

Росія: Шунін, Фернандес, Кудряшов, Семенов, Жирков (Мостовий, 46; Соболєв, 65), Кузя, Головін, Жемалетдінов (Олексій Андрійович Міранчук, 58), Оздоєв, Джикия, Дзюба.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ