RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Мужиков не здолали: Україна не змогла перемогти саму слабу команду групи відбору на ЧС-2022

У матчі 3-го туру відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року збірна України на своєму полі зіграла внічию з командою Казахстану з рахунком 1:1.

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Україна - Казахстан.

Українці захопили ініціативу з перших хвилин і відразу почали створювати небезпечні моменти. Двічі небезпечно бив Мораес, але обидва рази м'яч летів повз ворота. На 20-й хвилині Зінченко класним пасом вивів сам на сам Яремчука, який технічно переграв голкіпера. Українці прагнули розвинути успіх і створили масу моментів, але ударам або бракувало влучності, або гостей виручав воротар.

На 57-й хвилині удар Мораеса в падінні відбив воротар. На повторі було видно, що форвард впав після фолу з боку захисника, але арбітр не призначив пенальті. Через пару хвилин Мужиков отримав пас в штрафному і класним ударом зрівняв рахунок. Українці знову кинулися в атаку, Зубков після прекрасного пасу Малиновського вийшов сам на сам, але не зміг переграти Покатілова. У кінцівці зустрічі захисник збірної Казахстану руками завалив Довбіка в своєму штрафному, але арбітр знову не побачив підстав для призначення пенальті. Останній шанс вирвати перемогу був у Довбіка, але його удар з близької відстані відбив голкіпер.

Україна - Казахстан: відео голів

Україна, набравши три очки, посідає друге місце в турнірній таблиці групи D. Казахстан з одним очком посідає останнє, п'яте місце.

Україна - Казахстан - 1:1 (1:0)

Голи: Яремчук (20) - Мужиков (59)

Україна: Трубін, Караваєв (Тимчик, 87), Кривцов, Матвієнко, Зінченко, Сидорчук (Марлос, 67), Михайличенко, Малиновський, Шапаренко (Довбік, 81), Яремчук, Мораес (Зубков, 67).

Казахстан: Покатілов, Марочкин, Малий, Аліп, Досмагамбетов (Бистров, 46), Нургалієв (Тунгишбаєв, 87), Тагиберген (Оразов, 46), Абікен (Вороговскій, 46), Мужиков, Валіуллін, Аймбетов (Карімов, 60).

Попередження: Аліп (6), Абікен (36), Мужиков (43), Вороговскій (62), Каримов (69).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм