RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

Росіяни питали, що у нас твориться насправді: український футболіст розповів, чому він не поїхав з Росії під час війни

Український футболіст Тарас Михалик розповів, чому він не припинив виступи за московський "Локомотив" під час війни на сході України.

Про це Михалик розповів в інтерв'ю YouTube-каналі ПРОФУТБОЛ Digital.

"Коли вже війна почалася - були моменти, російські футболісти запитували, що і як. Тому що російське телебачення говорило одне, а питали, як насправді. Були моменти, коли вже накипіло і хотів розривати контракт - були моменти, неустойки, але говорили заспокоїтися і дограти контракт, мовляв "що ти собі там знайдеш, будеш закінчувати". Товариші по команді підтримували і говорили на цю тему: "Ти допомагаєш, як можеш, а все інше ...", - сказав Михалик.

Варто відзначити, що Михалик тричі продовжував контракт з "Локомотивом" в той момент, коли війна вже йшла. Це відбувалося в 2016 2017 і 2018 роках.

Влітку 2019 року футболіст залишив "Локомотив" і перейшов до луцької "Волині". Через рік він оголосив завершення кар'єри. В даний час 37-річний Михалик є тренером "Волині-2".

Раніше колишній генеральний директор луганської "Зорі" Сергій Рафаїлов пояснив, чому він переїхав жити в російський Краснодар.