RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Українські топ-боксери стануть героями нової комп'ютерної гри: відео

Українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко з'являться в боксерському симуляторі eSports Boxing Club.

Про це повідомляє канал ESBC Game в YouTube.

Видавцем гри виступить студія Steel City Interactive. У грі можна буде почати кар'єру боксера з самого початку, тренуватися, вивчати прийоми, брати участь в турнірах, а також в поєдинках за звання чемпіона світу. Буде можливість наймати тренера і промоутера. Дата виходу поки не визначена. Гра буде доступна на персональних комп'ютерах, а також консолях Play Station 5 і Xbox Series X/S.

Крім Ломаченко і Усика, в грі будуть представлені такі відомі боксери, як Джо Джойс, Шугар Рей Робінсон, Хорхе Лінарес, Теренс Кроуфорд, Рой Джонс-молодший та інші.

На відео Усик з'являється на позначці 1:28, Ломаченко - на 3:31.

34-річний Усик за свою кар'єру провів 18 боїв і здобув 18 перемог. В останній раз він бився 31 жовтня 2020 року і одноголосним рішенням суддів переміг британця Дерека Чісору. Раніше він ставав абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі.

33-річний Ломаченко за свою кар'єру провів 16 боїв, здобув 14 перемог і зазнав дві поразки. В останній раз українець бився 17 жовтня 2020 року з американцем Теофімо Лопесом. Одноголосним рішенням суддів перемогу здобув американець, який став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,235 кг).

Раніше повідомлялося, що Усик провів тренування в креативних шкарпетках.