RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

ПСЖ - Баварія - 0:1 Хроніка матчу, відео голу

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів французький "Парі Сен-Жермен" програв німецькій "Баварії" з рахунком 0:1, але пробився до півфіналу завдяки більшій кількості голів на виїзді. Зустріч відбулася в Парижі на стадіоні "Парк де Пренс".

У першому матчі ПСЖ переміг "Баварію" на виїзді з рахунком 3:2.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

1/4 фіналу. матч-відповідь

ПСЖ Франція - БАВАРІЯ Німеччина - 0:1 (0:1)

Гол: Шупо-Мотінг (40)

ПСЖ: Навас, Дагба, Діалло (Баккер, 58), Кімпембе, Паредес, Данилу Перейра, Гуйє, Дракслер (Кін, 73), Ді Марія, Мбаппе, Неймар.

"Баварія": Нойєр, Боатенг, Люка Ернандес, Павар, Алаба, Мюллер, Кімміх, Коман, Сане, Шупо-Мотінг, Девіс (Мусіала, 71).

ПСЖ - Баварія: прогноз букмекерів

"Переконаний, що трапитися може все що завгодно. "Баварія" - найкращий клуб світу на даний момент. Ставлюся до суперника з величезною повагою. Разом з тим, ми впевнені у власних силах. Прекрасно розуміємо, що потрібно налаштовуватися на перемогу і спробувати її добитися", - сказав головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно.

"У нас було багато шансів в першому матчі, але реалізація підвела. Ми повинні додати в цьому плані. Ми знаємо, що буде нелегко, але постараємося віддавати всі сили. Ми знаємо, що повинні забити як мінімум два голи. Буде непросто, але це ті матчі, заради яких ми граємо в футбол. Ми хочемо створити невелику сенсацію в Парижі. Звичайно, ми будемо раді, якщо нам це вдасться", - заявив наставник" Баварії "Ханс-Дітер Флік.

ПСЖ і "Баварія" зустрінуться в 11-й раз в історії. Перевагою володіє ПСЖ, який здобув шість перемог при чотирьох поразках. Різниця м'ячів 15-14 на користь парижан.

Відеоогляд першого матчу "Баварія" - ПСЖ.

"Баварія" є шестиразовим переможцем Ліги чемпіонів. Для ПСЖ найкращим результатом був вихід до фіналу.