RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Брехун і інтриган: український екс-чемпіон світу "наїхав" на боксера Редкача, який образив Україну

Колишній чемпіон світу з боксу в напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик розкритикував українського боксера Івана Редкача, який образливо висловився про Україну.

Слова Гвоздика наводяться на його сторінці в Instagram.

"Ніколи не думав, що подібне гівно допливе і до мене. Зазвичай пропускаю подібні висери повз вуха, але в цей раз щось зло бере, плюс під загрозою відношення з людьми яких я поважаю. Ваня, друзями ми з тобою не є, ніколи не були і не будемо. І в моєму списку контактів ти завжди був скоріше зі знаком мінус, ніж плюс.

Чи говорив я тобі особисто, що ні підтримую ваш конфлікт з сім'єю Ломаченко, який, до речі, почав ти, і тебе зокрема? Анатолій Миколайович (Батько і тренер Василя Ломаченка. "Апостроф") надіслав мені скрін твого поста, де ти говориш про нашу дружбу, тому що він знає що її немає. Я тобі сказав: "Не вплутуйте мене в свої розборки". Але, схоже, що заради хайпа, ні берегів, ні горизонтів ти не бачиш. Здається сьогодні ти придбав ще одного хейтера, не здивуюся, якщо так ти і планував. Я так розумію, зараз слід чекати від тебе новий висер у відповідь. Ваня, ти брехун і інтриган! Не скажу, що я цього не знав", - написав Гвоздик.

Нагадаємо, що Редкач піддався критиці з боку вболівальників після поразки в бою з американцем Реджі Прогрейсом. У цьому поєдинку українець симулював удар в пах і покинув ринг на ношах.

Раніше Редкач неодноразово відкрито критикував Олександра Усика і Василя Ломаченка, а останнього навіть викликав на бій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Редкач похвалився великою сумою, заробленої на поразці Ломаченка в бою з Теофімо Лопесом.