RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Приставали до дівчат: п'яні українські футболісти влаштували дебош в поїзді

Чотири футболісти ковалівського "Колоса" в стані алкогольного сп'яніння влаштували дебош в поїзді "УЗ" і приставали до дівчат.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Бешкетниками виявилися Володимир Лисенко, Вадим Мілько, В'ячеслав Чурко і ще один невпізнаний футболіст. Інцидент стався 4 квітня в поїзді Ужгород - Київ. Гравці поверталися після матчу з "Мінаєм", розігрілися спиртним і стали ломитися в сусіднє купе, в якому їхали дівчата, які верталися з похорон подруги. Футболісти спочатку стукали в стінку купе, тому дівчатам довелося поскаржитися провіднику. Чоловіків це не зупинило і через деякий час Лисенко виламав зачинені двері в купе. Незабаром до дівчат прийшла охорона поїзда. Співробітникам охорони довелося стримувати футболістів.

На ранок бешкетників на вокзалі зустріли співробітники поліції і "УЗ". Побачене розлютило футболістів і один з них став ображати дівчат, звинувативши їх в провокації.

За словами однієї з постраждалої, вони не збиралися знайомитися, так як всі одружені і мають дітей. Також вона розповіла, що в поліції в якийсь момент втратили її заяву, але потім знайшли. При цьому вона не знає, чи було відкрито справу за фактом нічного дебошу в поїзді. Представники "УЗ" відправили листи в "Колос" та УАФ з проханням залучити хуліганів до відповідальності, але чіткої відповіді так і не було отримали.

Раніше повідомлялося, що двоє дівчат влаштували дикий дебош в поїзді "Львів-Київ".