RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Расист №1: легендарний Леброн розлютив фанатів дивною реакцією на вбивство темношкірої дівчини американським поліцейським

Легендарний американський баскетболіст Леброн Джеймс відзначився неоднозначною реакцією на новину про те, що поліцейський застрелив темношкіру 16-річну дівчину Макайю Брайант у США.

Джеймс в своєму Twitter опублікував фотографію даного поліцейського Ніколаса Рирдона з підписом "Ти наступний", але через деякий час видалив пост. Завдяки записи з камери поліцейського, з'ясувалося, що Рирдон застосував зброю після того, як Брайант намагалася напасти на двох чоловік з ножем.

"Мені дуже набридло те, що поліція вбиває чорношкірих. Я видалив твіт, так як він провокує ще більшу хвилю ненависті. Справа не в офіцері поліції, а у всій системі. Вони завжди використовують наші слова, щоб посіяти ще більше расизму", - написав пізніше Леброн.

Користувачі мережі обурилися поведінкою Леброна і звинуватили його в "білому расизмі".

"Цей расист-разжигатель опублікував фотку копа, не дочекавшись закінчення розслідування. А як побачив відео з натільної камери, боягузливо потер свій пост. Сподіваюся коп засудить цього хайпожора".

"Расизм головного мозку у цього персонажа. Клоун".

"Клоуни. Їй поліцейський говорить: "Лежати і зупинись", а вона з ножем бігає і на людей нападає. Він напевно повинен дочекатися, поки вона вб'є кого-то. Хоча навіть якщо вб'є, то вугілля все одно будуть кричати про расизм".

"Не хотів писати про Леброна, щоб не нариватися на хамство його оскаженілих глорів, але хлопці, більше не можу. Мало того, що він расист, який вважає, що колір шкіри дає тобі індульгенцію на будь-які злочини і робить тебе правим у всьому, він ще і просто бандит, який загрожує життю інших. Адже його твіт інші бандити візьмуть як заклик до дії ".

"Пише, як ніби кожен білий поліцейський вранці трьох негрів вбиває. А про наркоту, ножі, зброю якось забуває згадати. Зворотний расизм це називається і це ще гірше".

"Цікаво, що було б, якби коп у відповідь опублікував фотку Леброна з підписом "Ти наступний"?"

"Подивився б, як він став реагувати, коли на нього напали з ножем".

"Це кримінальна стаття, плюс загроза поліцейському, плюс публічним способом. Якщо він не сяде - Америка буде виглядати боягузливою повією", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що в США винесли вердикт стосовно колишнього поліцейського Дерека Шовіна в справі про вбивство афроамериканця Джорджа Флойда.