RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Пропонував мені роль коханки: Ані Лорак розповіла про роман з відомим українським тренером

Співачка Ані Лорак розповіла, що у неї був роман з українським тренером угорського "Ференцвароша" Сергієм Ребровим, який під час перебування футболістом виступав за київське "Динамо".

Про це артистка розповіла в програмі "Доля людини".

"Ми познайомилися з Ребровим в Лондоні, був музичний фестиваль. Так воно буває: просто погляд, просто спілкування, якась зацікавленість один одним, якась взаємна симпатія. Ми поспілкувалися. Здавалося б, все на цьому мало закінчитися. Але людина шукала шляхи, номери телефонів і так далі. Коли чоловік одержимий і коли він хоче, то він домагається. Але коли він домігся бажаного, він не знав, що з цим робити. Він зрозумів, що не готовий, і запропонував мені роль, яка мені не підійшла. Роль дівчини для зустрічей мене не цікавила. Він пропонував мені роль коханки, до якої я не була готова", - сказала Лорак.

Також Лорак розповіла, що вона написала пісню "Мрій про мене" в період душевних переживань через розставання з Ребровим.

"Звичайно, було складно. Коли ти в почуттях, в любові, у тебе все болить: я хочу його бачити, без нього жити не можу. Але я зрозуміла, що у мене завжди є паличка-виручалочка. Це творчість. Я написала український альбом, який став платиновим. Ці пісні принесли мені велику популярність. Народилася пісня "Мрій про мене". Коли у тебе болить, ти кажеш: мрій про мене, це все що тобі залишилося", - додала співачка.

В даний час Ребров одружений на дівчині Ганні, яка молодша за нього на 17 років. Це другий шлюб тренера. У перший раз він одружився з Людмилою в 1998 році. У 2013 році Людмила в Кончі-Заспі потрапила в аварію, в результаті якої загинула вагітна дівчина і серйозно постраждав її чоловік. Саме в 2013 році Реброва вперше і помітили з Ганною.

Раніше повідомлялося, що Ребров привів "Ференцварош" до чемпіонського титулу в третій раз поспіль.