RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Боротьба за "срібло" триває: "Зоря" перемогла команду Мілевського в чемпіонаті, відеоогляд

У матчі 24-го туру чемпіонату України "Зоря" з рахунком 1:0 обіграла "Минай", за який виступає колишній нападник збірної України Артем Мілевський. Зустріч відбулася в Запоріжжі на стадіоні "Славутич-Арена".

Перемогу "Зорі" приніс Владислав Кочергін, який забив єдиний гол на 81-й хвилині. Мілевський залишився в запасі і на поле не виходив.

"Зоря" практично гарантувала собі бронзові медалі, але все ще зберігає шанси на друге місце, яке дає право зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів. Луганчани на чотири очки відстають від "Шахтаря", який займає друге місце. "Минай" залишився на останній, 14-й позиції.

"Зоря" - "Минай" - 1:0 (0:0)

Гол: Кочергін (81)

"Зоря": Мацапура, Фаворов, Вернидуб, Леовіжілдо, Цвек, Кочергін, Назарина, Юрченко, Кабаєв (Іванисеня, 78), Сайядманеш (Захеді, 83), Гладкий.

"Минай": Попович, Матіч, Багайоко, Лопиренок, Малепе, Пиняшко (Бойко, 57), Хахльов (Книш, 79), Петрусенко, Ткачук, Маембе, Ахмедзаде (Одуена, 46).

Попередження: Гладкий (1), Фаворов (20), Пиняшко (43), Назарин (49), Сайядманеш (63), Петрусенко (71), Кабан (77), Ткачук (88).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Динамо" розгромило "Ворсклу" у 24-му турі чемпіонату України.