RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Красунчик, тримає планку: фанати висміяли черговий провал російського гонщика-мажора в Формулі-1

Російський гонщик команди Формули-1 Haas Микита Мазепин зайняв 19-е місце в Гран-прі Португалії, відставши від переможця гонки британця Льюїса Гамілтона на два кола.

Гірше за Мазепина в Португалії виступив тільки Кімі Райкконен, який отримав 30-секундний штраф, і не потрапив в підсумковий протокол.

У трьох стартових гонках нинішнього сезону Мазепин не набрав жодного очка. У першій гонці він потрапив в аварію на першому колі і змушений був зійти, а в другій - фінішував на 17-му місці.

Фанати Формули-1 оцінили стабільність результатів російського гонщика. У Haas Мазепину вдалося потрапити завдяки тому, що спонсором команди стала російська компанія "Уралкалий", власником якої є батько гонщика олігарх Дмитро Мазепин.

"Ну і наш Микитка знову провалився, епічно викинули 20 млн народних російських грошей на вітер".

"Никитос! Нікітооооос! Красунчик, тримає планку! Стабільно другу гонку поспіль в хвилині від Шуми, який в свою чергу проходити Латіфа. Ще й Переса мало не виніс! Аж на душі приємно!"

"Микитка це що то взагалі щось! Думаю, він залишиться як найбільший донний пілот Ф1".

"Мажоріка приберіть, нехай перестане ганьбитися. На нього дивитися боляче вже".

"А Мазепин-то красавчик! Проїхав гонку краще чемпіона світу і переможця 21 Гран-прі, Кімі Райконен! І це тільки початок", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що Мазепин розгнівав користувачів мережі, привітавши коронавірус з днем народження.