RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Винен колишній: українська топ-тенісистка назвала інтимну причину позитивного тесту на допінг

Українська тенісистка Даяна Ястремська пояснила свій позитивний тест на допінг сексом з колишнім хлопцем.

Про це повідомляє Der Spieigel.

За словами українки, хлопець приймав препарат, що підвищує тестостерон, і дана речовина потрапила в її організм під час інтимного контакту. Втім, чоловік спростував дану інформацію, а також повідомив, що батько Ястремській пропонував йому взяти провину на себе за грошову винагороду.

Нагадаємо, що допінг-тест, який українка проходила в листопаді 2020 року, показав наявність в її організмі забороненої речовини метаболіт местеролона. У зв'язку з цим Ястремська відсторонена від участі у всіх тенісних змаганнях. Слухання у справі української тенісистки пройдуть в травні. Ястремський загрожує дискваліфікація на тривалий термін, а якщо буде встановлено, що Даяна намагалася перешкодити слідству, то покарання можуть посилити.

20-річна Ястремська виступає в професійному тенісі з 2016 року. За свою кар'єру вона виграла по три турніри з серій WTA і ITF. На турнірах з серії Grand Slam найкращим досягненням українки є вихід до четвертого раунду Вімблдону-2019. У рейтингу найкращих тенісисток світу її кращим результатом було 21-е місце.

Раніше повідомлялося, що російський топ-боксер здав позитивний тест на допінг.