RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Битва за Лігу чемпіонів триває: "Ювентус" здобув важливу перемогу над "Інтером", відеоогляд

У матчі 37-го туру чемпіонату Італії туринський "Ювентус" обіграв міланський "Інтер" з рахунком 3:2.

В середині першого тайму рахунок відкрив Кріштіану Роналду. Португалець не зміг забити з пенальті, але добив м'яча після сейва Гандановича. "Інтер" досить швидко відігрався, гол з пенальті забив Лукаку. У кінцівці першого тайму "Ювентус" вивів вперед Куадрадо, який вразив ворота дальнім ударом за допомогою рикошету. На початку другого тайму "Ювентус" залишився вдесятьох через вилучення Бентанкура і ініціатива перейшла до "Інтеру". Міланцям вдалося зрівняти рахунок завдяки автоголу К'єлліні. Але "Ювентусу" вдалося вирвати перемогу. Куадрадо заробив пенальті і сам його реалізував.

"Ювентус", набравши 75 очок, вийшов на четверте місце в турнірній таблиці, але його може обійти "Наполі", який має гру в запасі.

У заключному турі "Ювентус" на виїзді зіграє з "Болоньєю". На "Наполі" чекають матчі з "Фіорентиною" і "Вероною". Ще одним претендентом на Лігу чемпіонів є "Мілан", якому потрібно набрати три очки в матчах з "Кальярі" і "Аталантою".

"Ювентус" - "Інтер" - 3:2 (2:1)

Голи: Роналду (24), Куадрадо (45, 88, з пенальті) - Лукаку (35, з пенальті), К'єлліні (83, автогол)

"Ювентус": Щесни, Данило, Алекс Сандро, К'єлліні, де Лігт, Рабьо, Куадрадо, Кулусевскі (Маккенні, 58), Бентанкур, К'єза (Демірал, 70), Роналду (Мората, 70).

"Інтер": Ганданович, Хакимі, Шкріньяр, Бастони (Весіно, 80), Дарміан (Перішич, 46), Еріксен (Сенсі, 73), Барелла, Брозовіч, де Врей, Мартінес, Лукаку.

Попередження: Кулусевскі (13), Бентанкур (20), Дарміан (23), Мартінес (74), Бастони (77), К'єлліні (85), Брозовіч (88), Куадрадо (90).

Вилучення: Бентанкур (55), Брозовіч (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм