RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Жесть жестянська відбувається: боксер Берінчик розповів, як потрапив в перестрілку в Києві

Український боксер Денис Берінчик розповів, як він потрапив в перестрілку в київському районі ДВРЗ, де зараз проживає.

Про це спортсмен розповів каналу "Зе Інтерв'юер" в YouTube.

"Я прийшов на допомогу, рознімати цих несамовитих осіб. Це все було біля гаражного кооперативу, неподалік там є гуртожиток. Я так розумію, що хлопець із залежністю вихопив стовбур, не знав, що робити, і почав гасити всіх направо і наліво. Потім, коли мені подзвонили пацани, кажуть: "Денис допоможи, прийди хоча б разними". Я прийшов і хлопчина кинув все на світі, все своє і втік.

Приїхала поліція, швидка і забрали хлопця. У одного перелом стегна. У двох наскрізні поранення по коліну і по стегну. Хлопця того не знайшли, не знаю, там правоохоронні органи повинні займатися. Заяву написали, але незрозуміло що і як. Тут завжди відбувається жесть жестянская. Думаю, треба собі район поміняти, мені тут нудно живеться.

Всі живі, але збираємо на операцію, вже купили хлопчині пластину за 20 тисяч. Збирають йому стегно. Буде ще виступати", - сказав Берінчик.

33-річний Берінчик є інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO (Всесвітня боксерська організація). За свою кар'єру на професійному рингу українець провів 15 боїв і здобув 15 перемог.

Раніше повідомлялося, що Берінчик переніс кулачний бій з "Російським молотом" на іншу дату.