RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Українці без трофея: "Ювентус" завоював Кубок Італії в битві з "Аталантою"

У фінальному матчі Кубка Італії туринський "Ювентус" обіграв бергамську "Аталанту" з рахунком 2:1 і став володарем трофея.

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Аталанта - Ювентус.

На початку зустрічі перевагою володіла "Аталанта", але футболісти бергамського клубу не змогли реалізувати свої моменти. Спочатку удар де Рона відбив Буффон, а потім Сапата з близької відстані пробив повз ворота. На 31-й хвилині рахунок відкрив Кулушевскі, якому вдався шикарний обвідний удар з 15 метрів. "Аталанта" активізувалася і незабаром зрівняла рахунок. Малиновський отримав пас від Гатебура і ударом з 17 метрів розстріляв Буффона.

Другий тайм пройшов з великою перевагою "Ювентуса". В середині тайму шикарний шанс упустив К'єза, який вийшов сам на сам з голкіпером, але з близької відстані пробив у штангу. Також хороші моменти мали Кулушевскі і Роналду. На 73-й хвилині К'єза отримав пас від Кулушевскі, увійшов в штрафний і з ударом з восьми метрів переграв Голліні. У кінцівці зустрічі "Аталанта" намагалася атакувати, але нічого серйозного біля воріт "Ювентуса" створити не зуміла.

"Аталанта" - "Ювентус" - 1:2 (1:1)

Голи: Малиновський (41) - Кулушевскі (31), К'єза (73)

"Аталанта": Голліні, Хатебур (Ілічич, 76), Ромеро, Толо (Гімшіті, 76), Гозенс (Міранчук, 83), Малиновський (Мюріель, 68), де Рон, Пессіна (Пашаліч, 68), Фройлер, Паломіно, Сапата.

"Ювентус": Буффон, К'єлліні, Данило, де Лігт, Куадрадо, Рабьо, Бентанкур, Кулушевскі (Бонуччі, 83), Маккенні, К'єза (Диба, 74), Роналду.

Попередження: К'єлліні (27), Малиновський (35), де Лігт (41), Ромеро (78), Фройлер (85), де Рон (88), Ілічіч (89).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ