RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Дякую Суркісу: скандальний футболіст Алієв розповів, як він тимчасово кинув пити

Колишній футболіст збірної України Олександр Алієв розповів, що йому вдалося тимчасово кинути пити завдяки президенту київського "Динамо" Ігорю Суркісу.

Про це Алієв розповів в інтерв'ю SportArena.

"Спортсмени випивають, так вони розслабляються. Я дотримуюся такої думки, що якщо ти випиваєш, то потрібно випивати в міру. Щоб це не заважало футбольній кар'єрі. Не кажу, що я "золотий", я теж знімав стрес алкоголем. Міг сидіти 4-5 годин сам, випивати. Але не напиватися. Не приховую, я був закодований. Спасибі Михайловичу (Ігор Суркіс, президент "Динамо" - "Апостроф"), що він мені поставив ультиматум: "Вибирай: або "Динамо" (Київ) або алкоголь". Я пішов закодувався, приніс йому довідку. І він мені в черговий раз повірив. Я не пив чотири роки, взагалі не пив. Мені було 23 роки в той момент. Чому вирішив розкодуватися? Мені це дуже заважало. Почав думати про інше", - сказав Алієв.

36-річний Алієв в даний час є граючим тренером аматорського клубу "Хмельницький". Раніше він виступав за київське "Динамо", московський "Локомотив", "Дніпро" та інші клуби. За збірну України зіграв 28 матчів.

Раніше повідомлялося, що Алієв серйозно додав у вазі після завершення кар'єри.