RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

28 вересня

Всі новини

Ломаченко хотів накласти на себе руки: американський боксер зробив несподівану заяву

Американський боксер Теофімо Лопес заявив, що українець Василь Ломаченко хотів накласти на себе руки після поразки від нього в чемпіонському бою.

Про це американець сказав в інтерв'ю каналу Helen Yee Sports в YouTube.

"Я чув, що у Ломаченка була глибока депресія і він хотів завершити кар'єру після того, як програв мені. Це його команда сказала йому, що наш бій був нічийним. Вони просто хотіли його підтримати. Я навіть чув, що в якийсь момент він хотів накласти на себе руки. Так що йдіть під три чорти, і він теж нехай йде туди ж. Ломаченко не поважав мене. Якби він включив в контракт опцію про реванш, то ми б провели бій. Але я переміг його 9:3 або 8:4, це було повне домінування. І я був краще в чемпіонському раунді. Тепер у Ломаченко немає серця, так як я забрав його у нього. Мені було приємно зробити це, тому що він вважав себе богом. Але він не бог, а дурень. Він поводився як бовдур, коли я побив його", - сказав Лопес.

Бій Ломаченко - Лопес відбувся в ніч з 17 жовтня на 18 жовтня 2020 року. Перемогу одноголосним рішенням суддів здобув американець, який став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,235 кг).

Раніше повідомлялося, що Лопес допустив ймовірність реваншу з Ломаченко.