RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Перспективи хороші: в команді Усика розповіли про хід переговорів по чемпіонському бою

Олександр Красюк, менеджер українського боксера Олександра Усика, розповів про хід переговорів по чемпіонського бою з британцем Ентоні Джошуа.

Слова Красюка призводить Xsport.

"Хід переговорів у нас досить динамічний. Вже отримано офіційну пропозицію, вона вже погоджена з усіма учасниками процесу. А в нашому випадку два основних учасника - це Ентоні Джошуа і Олександр Усик. Він є персонами, які приймають остаточне рішення по всіх абсолютно параметрами. Зараз ми утрясаємо деталі. Звичайно, трапитися може все, що завгодно. Але дуже хороші очікування, хороші перспективи на те, що найближчим часом ми зможемо підписати контракт.

Бій запланований на кінець серпня, початок вересня. 28 серпня - дата, яка звучала, вона найбільш оптимальна для всіх. Кожен з нас орієнтується саме на неї, як на дату планову. Бій може пройти в будь-якій країні. Можливо, надійде пропозиція більш економічно доцільне, ніж бій у Великобританії", - сказав Красюк.

31-річний Джошуа за свою кар'єру провів 25 боїв, в яких здобув 24 перемоги при одній поразці. В даний час він є чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна боксерська федерація).

34-річний Усик провів 18 боїв і здобув 18 перемог. Раніше він був абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, але відмовився від титулів заради переходу в суперважку вагу.

Раніше повідомлялося, що Усик продемонстрував відмінну реакцію на рибалці.