RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Манчестер Сіті - Челсі - 0:1 Хроніка матчу, відео голу

У фінальному матчі Ліги чемпіонів "Челсі" обіграв "Манчестер Сіті" з рахунком 1:0 і став переможцем головного клубного турніру Європи.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

Фінал

МАНЧЕСТЕР СІТІ Англія - ЧЕЛСІ Англія - 0:1 (0:1)

Гол: Хаверц (42)

"Манчестер Сіті": Едерсон, Стоунз, Рубен Діаш, Вокер, Зінченко, Фоден, Бернарду Сілва (Фернандіньо, 64), Стерлінг (Агуеро, 77), де Брюйне (Габріел Жезус, 60), Марез, Гюндоган.

"Челсі": Менді, Чілвел, Джеймс, Рюдігер, Аспілікуета, Маунт (Ковачич, 80), Жоржиньо, Хавертц, Канте, Тіаго Сілва (Крістенсен, 39), Вернер (Пулішіч, 66).

Попередження: Гюндоган (34), Рюдігер (57).

"Треба постаратися показати свою найкращу гру, щоб потім ні про що не шкодувати. Намагаюся донести це до кожного і підготувати команду. Ми провели разом шість матчів. Френк Лемпард виконав хорошу роботу на груповому етапі, і ми не шкодували сил, щоб опинитися тут. Ми голодні. Ради, що дійшли до фіналу, але хочемо радіти ще більше після нього. Нехай ми все-таки аутсайдери, сподіваюся, ми переможемо. Прекрасно розуміємо, що "Манчестер Сіті" - це зразок. Але в футболі у тебе завжди є шанс скоротити різницю", - сказав наставник "Челсі" Томас Тухель.

"Я маю чітке уявлення, з ким нам належить зіграти і як ми хочемо зіграти. Перебувати тут - це величезна честь. На початку своєї кар'єри не думав, що зіграю хоча б в одному фіналі Ліги чемпіонів. У деяких гравців є хвилювання і тривога. Але це нормально, я підбадьорю їх. Перемогти хочуть усі. Але, щоб перемогти, потрібно добре грати. А сильний тиск і напруга іноді заважають футболістам", - сказав головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола.

Манчестер Сіті - Челсі: прогноз букмекерів

На шляху до фіналу "Манчестер Сіті" посів перше місце в групі С, здобувши п'ять перемог при одній нічиїй. "Городяни" добилися перемог над "Порту" (3:1, 0:0), "Олімпіакосом" (3:0, 1:0) і "Марселем" (3:0, 3:0). У плей-офф "Манчестер Сіті" переміг менхенгладбахську "Боруссію" (2:0, 2:0), дортмундську "Боруссію" (2:1, 2:1) і ПСЖ (2:1, 2:0). "Челсі" зайняв перше місце в групі Е, здобувши чотири перемоги при двох нічиїх. У групі лондонці грали з "Севільєю" (0:0, 4:0), "Краснодаром" (4:0, 1:1) і "Ренном" (3:0, 2:1). У плей-офф "Челсі" переміг "Атлетико" (1:0, 2:0), "Порту" (2:0, 0:1) і "Реал" (1:1, 2:0).

"Манчестер Сіті" показав свій шлях до фіналу за 60 секунд.

"Челсі" зіграє у фіналі Ліги чемпіонів утретє. У 2008 році лондонський клуб в серії пенальті програв "Манчестер Юнайтед", а в 2011-му став переможцем турніру, перемігши "Баварію" по пенальті. "Манчестер Сіті" вийшов у фінал Ліги чемпіонів вперше в історії.