RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Вони окупували нашу землю, а тепер сміють щось говорити? В Україні різко відповіли на абсурдні вимоги росіян на Євро-2020

Глава комітету збірних Української асоціації футболу (УАФ) Мирон Маркевич поділився думкою про висловлювання росіян, які зажадали заборонити нову форму збірної України, виготовлену для виступу на Євро-2020. На футболці української національної команди зображено контур країни з окупованими територіями Донбасу і Криму.

Слова Маркевича призводить Metaratings.

"Хотілося б порадити цим "експертам" зайнятися допінговими скандалами, через які збірним Росії заборонено виступати на найбільших міжнародних змаганнях під своїм прапором, і без гімну. А їх нахабні вимоги щодо контурів кордонів України на нашій ігровій формі взагалі не витримують критики. Адже це ж саме росіяни окупували нашу територію, а тепер ще сміють щось коментувати і рекомендувати. Я повністю згоден з президентом УАФ Андрієм Павелко, який сказав, представляючи нову форму, що силует України буде надавати сил нашим гравцям, адже вони будуть битися за всю Україна: від Сімферополя і Севастополя до Києва, від Донецька і Луганська до Ужгорода", - сказав Mаркевіч.

Збірна України на європейській першості стартує 13 червня матчем з національною командою Нідерландів. 17 червня українці зустрінуться з Північної Македонією, а 21-го зіграють зі збірною Австрії.

Раніше повідомлялося, що УЄФА прийняв рішення за формою збірної України.