RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Італія розгромила Туреччину в стартовому матчі Євро-2020

У матчі 1-го туру чемпіонату Європи збірна Італії розгромила національну команду Туреччини з рахунком 3:0. Зустріч відбулася в Римі на стадіоні "Олімпіко".

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Туреччина - Італія.

Італійці захопили ініціативу з перших хвилин, але туркам деякий час вдавалося стримувати атаки суперника. В середині першого тайму міг забити К'єлліні, але його блискучий удар головою в прекрасному кидку відбив Чакир. Незабаром міг відзначитися Іммобіле, але його удар головою з близької відстані виявився неточним. У кінцівці першого тайму арбітр міг призначити пенальті за потрапляння м'яча в руку гравця турецької збірної, але порушення правил зафіксовано не було.

На початку другого тайму італійцям вдалося домогтися успіху. Берарді прострілив уздовж воріт, м'яч потрапив в Демірала і відскочив у сітку. Через пару хвилин небезпечно бив Спінаццола, але його удар відбив голкіпер. В середині тайму Іммобіле вдало зіграв на добиванні і збільшив розрив у рахунку. Крапку в матчі поставив Іммобіле, який точно пробив з меж штрафного.

Туреччина - Італія: відео голів

У 2-му турі Італія зіграє зі Швейцарією, а на Туреччину чекає поєдинок з Вельсом. Матчі відбудуться 16 червня.

Туреччина - Італія - 0:3 (0:0)

Голи: Демірал (53, автогол), Іммобіле (66), Інсіньє (79)

Туреччина: Чакир, Челік, Мераш, Демірал, Сеюнджю, Туфан (Айхан, 64), Язиджі (Ундер, 46), Йокушлу (Кахведжі, 65), Чалханоглу, Йилмаз, Караман (Дервішоглу, 76).

Італія: Доннарумма, Спінаццола, К'єлліні, Бонуччі, Флоренці (Ді Лоренцо, 46), Жоржиньо, Локателлі (Крістанте, 74), Інсіньє (К'єза, 81), Барелла, Берарді, Іммобіле (Белотті, 81).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ