RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Бельгія - Росія - 3:0 Хроніка матчу, відео голів

У матчі 1-го туру групового турніру чемпіонату Європи збірна Бельгії розгромила команду Росії з рахунком 3:0. Зустріч відбулася в Санкт-Петербурзі на стадіоні "Газпром Арена".

Євро-2020

Група В. 1-й тур

БЕЛЬГІЯ - РОСІЯ - 3:0 (2:0)

Голи: Лукаку (10, 88), Меньє (34)

Бельгія: Куртуа, Боята, Вертонген (Вермален, 77), Алдервейрелд, Кастаньо (Меньє, 27), Тілеманс, Дендонкер, Азар, Карраско (Прат, 77), Лукаку, Мертенс (Азар, 72).

Росія: Шунін, Фернандес, Джикия, Жирков (Караваєв, 43), Семенов, Головін, Баринов (Дівєєв, 46), Зобнин (Мухін, 63), Кузя (Черишев, 29; Міранчук, 63), Оздоєв, Дзюба.

1:0 - Лукаку (10)

2:0 - Меньє (34)

3:0 - Лукаку (88)

Бельгія і Росія зустрінуться в 8-й раз в історії. Величезна перевага на стороні бельгійців, які здобули 5 перемог при 2 нічиїх. Росія ще жодного разу не перемагала Бельгію. Різниця м'ячів 16-7 на користь бельгійців.

ЄВРО-2020: КАЛЕНДАР ЧЕМПІОНАТУ

Бельгія мала шанс стати чемпіоном Європи в 1980 році, але в фіналі програла команді ФРН (1:2). Для Росії найкращим досягненням є вихід в півфінал в 2008 році.

"Перша гра завжди складна. Наша команда відмінно готова, останні кілька днів ми добре тренувалися. У нас класна атмосфера. Перший матч завжди складніше за інших, треба адаптуватися до турніру, подолати психологічні моменти. Це не так просто. Завтрашня гра буде випробуванням для нас, ми добре знаємо збірну Росії. Проти нас будуть їх фанати, треба зіграти настільки добре, наскільки можливо", - сказав головний тренер збірної Бельгії Роберто Мартінес.

"Бельгійці - лідери? На папері - так, але футбол - це футбол. Бути найкращим взагалі і бути найкращим зокрема - це абсолютно різні речі. Сили іноді бувають різні і сильні сторони у суперників бувають різні. Іспанці та бельгійці - команди одного класу, але трошки різного стилю. Це треба враховувати. Зрозуміло, що день відкритих дверей в день Росії влаштовувати не можна, але інша справа, що все треба врахувати", - заявив наставник збірної Росії Станіслав Черчесов.