RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Україна у важкому матчі здобула першу перемогу на Євро-2020

У матчі 2-го туру групового турніру чемпіонату Європи збірна України обіграла національну команду Північної Македонії з рахунком 2:1.

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Україна - Північна Македонія.

Зустріч почалася з атак українців, але хороші можливості забити втратили Малиновський і Ярмоленко. В середині тайму Ярмоленко з чотирьох метрів бив здавалося напевно, але воротар македонців виручив свою команду. Втім, все через пару хвилин українці відкрили рахунок. Після подачі з кутового Караваєв п'ятою зробив пас на дальню штангу і Ярмоленко з пари метрів переправив м'яч в сітку. На 34-й хвилині Ярмоленко класним пасом вивів Яремчука сам на сам і Роман технічно переграв голкіпера.

Другий тайм пройшов при перевазі македонців. На 54-й хвилині у ворота українців був призначений пенальті. Бущан відбив удар Аліоскі з "точки", але македонець повторним ударом відправив м'яч у сітку. На 74-й хвилині чудовий шанс мав Циганков, який з 10 метрів пробив повз ворота. У кінцівці зустрічі збільшити розрив у рахунку міг Малиновський, але він не реалізував пенальті.

УКРАЇНА - ПІВНІЧНА МАКЕДОНІЯ: ВІДЕО ГОЛІВ

У 3-му турі Україна зіграє з Австрією, а Північна Македонія зустрінеться з Нідерландами.

Україна - Північна Македонія - 2:1 (2:0)

Голи: Ярмоленко (29), Яремчук (34) - Аліоскі (57)

Україна: Бущан, Забарний, Миколенко, Караваєв, Матвієнко, Шапаренко (Сидорчук, 78), Зінченко, Степаненко, Малиновський, Ярмоленко (Циганков, 70), Яремчук (Бесєдін, 70).

Північна Македонія: Дмитріївська, Велкоськи (Трічковскі, 85), Муслім, Рістовскі, Аліоскі, Адемі (Рістевскі, 85), Ніколов (Трайковскі, 46), Барді (Аврамовскі, 77), Спировски (Чурлінов, 46), Елмаз, Пандєв.

Попередження: Шапаренко (43), Велкоськи (59), Аврамовскі (83).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ