RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Україна - Австрія - 0:1 Хроніка матчу, відео голу

У матчі 3-го туру групового турніру чемпіонату Європи Україна програла Австрії з рахунком 0:1. Зустріч відбулася в Бухаресті (Румунія) на стадіоні "Національ".

Євро-2020

Група С. 3-й тур

УКРАЇНА - АВСТРІЯ - 0:1 (0:1)

Гол: Баумгартнер (21)

Україна: Бущан, Матвієнко, Миколенко (Бесєдін, 85), Караваєв, Забарний, Зінченко, Шапаренко (Марлос, 68), Малиновський (Циганков, 46), Сидорчук, Ярмоленко, Яремчук.

Австрія: Бахманн, Хінтереггер, Драгович, Алаба, Лайнер, Забітцер, Шлагер, Лаймер (Ільзанкер, 72), Баумгартнер (Шопф, 33), Грілліч, Арнаутович.

УКРАЇНА - АВСТРІЯ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

"Австрія - добре збалансована команда, яка бореться, грає до кінця, постійно пресингує. Найкращий їх ігровий елемент - контратака після пресингу в середині поля. Нам треба бути уважними в конструкції гри. Ми знаємо, що буде дуже важка і напружена гра. Ні одна з команд не гратиме на нічию", - сказав головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

Після двох турів Україна посідає друге місце в групі С, випереджаючи йде третьою Австрію за різницею м'ячів. Таким чином, українців в майбутньому матчі влаштує нічия.

Україна і Австрія зустрінуться в 3-й раз в історії. На даний момент між командами повну рівність - по одній перемозі при різниці м'ячів 4-4.

У 1-му турі Євро-2020 Україна програла Нідерландам з рахунком 2:3, а у 2-му - обіграла Північну Македонію - 2:1.

Відеоогляд матчу Нідерланди - Україна.

Відеоогляд матчу Україна - Північна Македонія.