RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Допомогли Україні: Швеція викинула Польщу з чемпіонату Європи, відеоогляд

У матчі 3-го туру групового турніру чемпіонату Європи Швеція обіграла Польщу з рахунком 3:2 і допомогла Україні вийти в 1/8 фіналу.

Шведи відкрили рахунок на самому початку зустрічі, відзначився Форсберг. Поляки незабаром могли відігратися, але Левандовскі в одному епізоді протягом декількох секунд двічі пробив головою в поперечину. На початку другого тайму Польща пішла вперед великими силами, але шведів кілька разів врятував Ульсен. На 59-й хвилині Швеція в контратаці забила другий гол зусиллями Форсберга, який оформив дубль. Втім, поляки не здалися і через кілька хвилин Левандовскі скоротив розрив в рахунку. На 84-й хвилині Польща зуміла зрівняти рахунок, знову відзначився Левандовскі і здалося, що поляки можуть дотиснути шведів. Але Швеція в компенсований час провела ідеальну контратаку, Классон вийшов сам на сам і забив переможний гол.

Швеція, набравши сім очок, посіла перше місце в групі Е. Польща з одним очком посіла четверте місце і завершила виступи на турнірі.

"Апостроф" проведе онлайн трансляцію матчу Швеція - Польща.

Швеція - Польща - 3:2 (1:0)

Голи: Форсберг (2, 59), Классон (90+3) - Левандовскі (61, 84)

Швеція: Ольсен, Аугустінссон, Лінделеф, Люстіг (Крафт, 68), Даніельссон, Ольссон, Екдаль, Форсберг (Классон, 77), Ларссон, Квайсон (Кулусевскі, 55), Ісак (Берг, 68).

Польща: Щесни, Берешіньскі, Беднарек, Глик, Пухачов (Франківськи, 46), Кліх (Козловські, 73), Зелінський, Юзвяк (Шверчок, 61), Крихов'як (Плахета, 78), Швідерскі, Левандовскі.

Попередження: Даніельссон (10), Крихов'як (74), Глик (83).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ