RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Чехія сенсаційно перемогла Нідерланди у 1/8 фіналу Євро-2020, відеоогляд

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи Чехія обіграла Нідерланди з рахунком 2:0 і завоювала путівку до чвертьфінал. Зустріч відбулася в Будапешті (Угорщина) на стадіоні "Пушкаш Арена".

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Нідерланди - Чехія.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Спочатку міг відзначитися Думфріс, який увірвався в штрафний, прокинув м'яч повз воротаря і з гострого кута бив у порожні ворота, але чехів врятував Калас. Через кілька хвилин небезпечно бив Соучек, але м'яч пройшов повз ворота. На початку другого тайму Мален обіграв двох захисників, вискочив сам на сам, але не зміг обіграти Вацліка. Буквально в наступній атаці стався вирішальний епізод в матчі. Де Лігт на рівному місці впав перед штрафним майданчиком і схопив м'яч рукою, щоб перешкодити Шику вийти сам на сам. Арбітр спочатку показав захисникові жовту картку, але після підказки відеоассістента подивився повтор і видалив голландця. Незабаром після цього Голеш ударом головою з близької відстані відкрив рахунок. На 80-й хвилині Голеш виступив в ролі асистента і Шик ударом з близької відстані зняв всі питання про переможця.

В 1/4 фіналу Чехія зіграє з Данією.

Нідерланди - Чехія - 0:2 (0:0)

Голи: Голеш (68), Шик (80)

Нідерланди: Стекеленбург, Думфріс, де Врей, Блінд (Тімбер, 81), ван Анхолт (Бергейс, 81), де Рон (Вегорст, 73), де Йонг, Вейналдум, де Лігт, Мален (Промес, 57), Депай.

Чехія: Вацлік, Калас, Челюстка, Цоуфал, Кадержабек, Барак, Голеш, Соучек, Масопуст (Янкто, 79), Шевчик, Шик.

Попередження: Думфріс (46), Цоуфал (56), де Йонг (84).

Вилучення: де Лігт (55).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ