RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Україна в фантастичному матчі обіграла Швецію в 1/8 фіналу Євро-2020

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи Україна обіграла Швецію з рахунком 2:1 і завоювала путівку до чвертьфіналу.

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Швеція - Україна.

Українці краще почали матч і на 11-й хвилині міг забивати Яремчук, але його удар з близької відстані відбив голкіпер. В середині тайму Ярмоленко знайшов у штрафному Зінченко, який потужним ударом в дальній кут відправив м'яч у ворота. Незабаром міг відзначитися Ярмоленко, але м'яч після його удару з 15 метрів полетів вище воріт. У кінцівці тайму Україна пропустила прикрий гол. Після дальнього удару Форсберга м'яч зачепив ногу Забарного і влетів у нижній кут. На початку другого тайму хороший момент був у Сидорчука, але його удар прийшовся в штангу. Буквально через хвилину шведи відповіли гострою атакою і на цей раз штанга врятувала українців після удару Форсберга. Незабаром Форсберг знову блиснув майстерністю, обіграв двох захисників, але пробив у поперечину. Команди більше не змогли забити голів в основний час і зустріч перейшла в овертайм.

На 99-й хвилині Даніельсон зробив жахливий фол проти Бесєдіна і отримав червону картку. Український форвард після такого порушення не зміг продовжити матч і був замінений. Після цього ініціатива повністю перейшла до українців, які взяли в облогу штрафний шведів. Здавалося, що командам доведеться бити пенальті, але на 120-й хвилині Довбік відгукнувся на навіс Зінченко і ударом головою забив переможний гол.

В 1/4 фіналу Україна зустрінеться з Англією. Матч відбудеться в Римі 3 липня.

Швеція - Україна - 1:2 (1:1)

Гол: Форсберг (43) - Зінченко (28), Довбік (120)

Швеція: Ольсен, Лінделеф, Даніельссон, Аугустінссон (Бенгтссон, 83), Люстіг (Крафт, 83), Форсберг, Ларссон (Классон, 97), Екдаль, Ольссон (Хеландер, 101), Кулусевскі (Квайсон, 97), Ісак (Берг , 97).

Україна: Бущан, Забарний, Кривцов, Караваєв, Матвієнко, Степаненко (Макаренко, 95), Шапаренко (Малиновський, 61), Зінченко, Сидорчук (Безус, 118), Ярмоленко (Довбік, 105), Яремчук (Бесєдін, 90; Циганков, 101).

Попередження: Кулусевскі (69), Ярмоленко (79), Форсберг (85).

Вилучення: Даніельссон (99).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ