RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Англія виграла у Данії битву за фінал Євро-2020: відеоогляд

У матчі 1/2 фіналу чемпіонату Європи Англія перемогла Данію з рахунком 2:1 і вийшла до фіналу турніру.

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Англія - Данія.

Англійці почали матч з атак, але данцям вдалося вистояти. На 30-й хвилині Данія відкрила рахунок завдяки прекрасному удару Дамсгора зі штрафного. Англія відігралася досить швидко. Сака виконав простріл з флангу, а К'єр в боротьбі зі Стерлингом відправив м'яч у власні ворота. На початку другого тайму Магуайр бив головою здавалося в упор, але Шмейхель в прекрасному кидку витягнув м'яч з кута воріт. До кінця основного часу моментів більше не було і зустріч перейшла в овертайм. Вирішальним став епізод на 104-й хвилині. Стерлінг впав у штрафному датчан і арбітр призначив суперечливий пенальті. У цей момент на полі перебувало одночасно два м'ячі і арбітр зобов'язаний був зупинити зустріч. Шмейхель відбив удар Кейна з 11-метрової позначки, але англієць виявився першим на добиванні. Данія намагалася зрівняти рахунок, але англійці грамотно оборонялися і довели матч до перемоги.

У фіналі Англія зіграє з Італією. Матч відбудеться 11 липня.

Англія - Данія - 2:1 (1:1)

Голи: К'єр (39, автогол), Кейн (104) - Дамсгор (30)

Англія: Пікфорд, Стоунз, Вокер, Шоу, Магуайр, Сака (Гріліш, 69; Тріпп'єр, 105), Райс (Хендерсон, 95), Маунт (Фоден, 95), Філліпс, Стерлінг, Кейн.

Данія: Шмейхель, Ларсен (Васс, 67), Вестергор (Вінд, 105), К'єр, Меле, Хейбьерг, Ділейні (Йенсен, 88), Дамсгор (Поульсен, 67), Крістенсен (Андерсен, 79), Брейтуейт, Дольберг (Нергор , 67).

Попередження: Магуайр (49), Васс (72).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ