RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Він йому кабіну розіб'є: український боксер дав яскравий прогноз на результат бою Усик - Джошуа

Український боксер Денис Берінчик висловив думку, що українець Олександр Усик доб'ється успіху в бою проти британського чемпіона світу Ентоні Джошуа.

Слова Берінчика призводить Xsport.

"У 2011 році дивився поєдинки Джошуа в Баку на чемпіонаті світу, і там його, звичайно, "тягнули". Ми зрозуміли, що він буде олімпійським чемпіоном. На Іграх його теж "тягнули". У деяких боях його розбивали, але, на жаль, судді дивилися в його бік, і йому "приліпили" олімпійську медаль. Він у фіналі виграв, все як треба, типу. Знаючи його, він, звичайно, чемпіон, переміг Кличко, володіє чемпіонськими поясами, це буде важка робота. Звичайно, ми за наших, будемо вболівати за Олександра Усика, за його техніку, пересування. Я думаю, він йому кабіну розіб'є", - сказав Беринчик.

Нагадаємо, що бій Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні.

34-річний Усик за свою кар'єру провів 18 перемог і здобув 18 перемог. Раніше він був абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, але відмовився від титулів заради переходу в суперважку вагу.

31-річний Джошуа провів 25 боїв, здобув 24 перемоги і зазнав однієї поразки. У 2017 році британець технічним нокаутом переміг українця Володимира Кличка.

Раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" звернулася до Усика з проханням не сидіти на рейках.