RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Беринчик - Лобов: хроніка бою

Українець Денис Берінчик переміг ірландця Артема Лобова на прізвисько "Російський молот" в бою на голих кулаках. Поєдинок відбувся в Києві у "Палаці спорту".

34-річний Лобов народився в Росії, але в 14 років переїхав до Аргентини, а через два роки перебрався до Ірландії, під прапором якої виступає. У UFC Лобов виступав з 2015 по 2019 роки, був спаринг-партнером знаменитого бійця Конора Макгрегора. Всього в змішаних єдиноборствах він провів 29 боїв, здобув 13 перемог при 15 поразках і одній нічиїй.

БЕРІНЧИК - ЛОБОВ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

33-річний Берінчик є інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO (Всесвітня боксерська організація). За свою кар'єру на професійному рингу українець провів 15 боїв і здобув 15 перемог.

"Артем, спеціально для тебе заглянули сьогодні в завтрашній день і записали наш майбутній поєдинок від першої особи, щоб запам'ятав хоч щось. В суботу тобі буде явно не до цього, а після бою ти навряд чи пару днів взагалі щось будеш бачити. Насолоджуйся", - написав Берінчик в Instagram.

"Дуже б хотілося, щоб наш бій з Денисом підірвав інтернет, весь світ, щоб про це говорили. Це допоможе і мені, і йому. Настрій серйозний. Денис - Не сцикун, духовітий пацан, дуже добре себе покаже в цьому бою. Але я теж збираюся йти вперед, рубатися з ним не на життя, а на смерть. Тут є всі шанси, що бій буде видовищним", - заявив Лобов.