RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Росії під час матчу помер футболіст: названа причина

У Калінінграді на стадіоні "Балтика" 28 серпня, під час матчу між командами "Балтика-М" і "Червона Зірка" (Советськ) загинув воротар "Червоної Зірки" Олександр Шишмарев через невдале зіткнення з форвардом суперника. Він задихнувся, так і не піднявшись з поля.

Про це повідомив глава Калінінградській Федерації футболу Олександр Гвардіс "Спорт Експрес".

Спочатку новина про загибель Шишмарева передала Калінінградська обласна Федерація футболу в забороненій в Україні соцмережі "ВКонтакте". За їхніми даними, лікарі "Балтики" і медики зі швидкої допомоги боролися за життя футболіста протягом години. Його серце зупинилося прямо на полі. Витрати на організацію похорону, як повідомляє КОФФ, вони візьмуть повністю на себе.

Фото: sport-express.ru

За словами Гвардіса, причина смерті 23-річного голкіпера - задихнувся, тому що запав язик при зіткненні та подальшому падінні.

"Шишмарев виходив на м'яч, у боротьбі зіткнувся з гравцем "Балтики", в результаті чого невдало впав. За попередніми даними, у нього запав язик, він задихнувся. Це точно не була черепно-мозкова травма. Швидка допомога прибула до полю протягом 15 -25 хвилин після виклику", - заявив він.

Варто зазначити, що 20 років тому у цей же день помер в схожій ситуації воротар ЦСКА Сергій Перхун.

Нагадаємо, 16 серпня помер дворазовий олімпійський чемпіон зі спортивної ходьби, дворазовий призер Олімпійських ігор Володимир Голубничий.